CASE

az groeninge
jaarverslag

Met een digitaal activiteitenverslag geeft

az groeninge hun personeel voortaan

de laatste stand van zaken over hun ziekenhuis.

az groeninge activiteitenverslag

Naast hun missie om mensen te verzorgen, had az groeninge er nog een andere: transparanter communiceren. Dat wil zeggen ‘helder, bondig en op een vlotte manier’. Ze hadden een duidelijk doel, maar zochten nog een partner met goede raad en ervaring om dat te helpen realiseren.


Daar verschenen wij als solutions partner op het toneel. Om hun missie te doen slagen, maakten we in co-creatie een innovatief online activiteitenverslag op. Eentje dat makkelijk te updaten en eenvoudig te delen is.

Op die manier brachten we transparantie, eenvoud en rust in de complexe omgeving van communicatie.

Het digitaal activiteitenverslag

Transparantie brengen in communicatie is best een uitdaging. Zeker in een grote onderneming als az groeninge en in een wereld vol verandering. Daarom kozen we voor digitaal. Een digitaal verslag kan regelmatig worden aangepast. Op die manier houd je iedereen altijd en overal op de hoogte van de laatste stand van zaken en krijgt iedereen een duidelijk beeld van az groeninge.“Ik zocht een manier om ons activiteitenverslag tijdloos te maken én eenvoudig te delen. Een online publicatie vulde al deze wensen in.”

Stefaan Lammertyn - Manager Pers en Communicatie - az groeninge

Voordelen van een online activiteitenverslag

1. Eenvoudig

Specifieke informatie is makkelijk te delen op maat van zowel patiënt, medewerker, leverancier als stakeholder.

2. Flexibel

Alle informatie, zoals onder andere namen en cijfers, kan eenvoudig worden aangepast. De organisatie kan bovendien nagaan wat de lezer zoekt en smaakt in haar verslag, om daarna aanpassingen flexibel door te voeren.


Samen met az groeninge gingen we nóg een stapje verder. We gaven hen een ondersteunende opleiding waardoor ze zelf aan de slag kunnen met een digitaal magazine voor intern gebruik. Het voornaamste doel daarvan was de accommodatie voor bezoekers te perfectioneren.Organisatie

Organisatie via de meest geschikte communicatiedrager en een ondersteunende opleiding.

Personalisatie

Personalisatie via een innovatief activiteitenverslag op maat.

Samen jouw online
activiteitenverslag opmaken?

Vanden Broele Productions

Lieven Bauwensstraat 33, 8000 Brugge

https://productions.vandenbroele.be/