CASE

BK
Veldrijden 2018

Een campagnebeeld en label op maat
Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2018

Gemeente Koksijde klopte bij ons aan met een prangende vraag: “Hoe ontwikkelen we een treffende campagne voor het BK Veldrijden 2018?” De gemeente kocht de rechten op om het Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2018 te organiseren en had daarmee een extra troef voor actieve citymarketing in handen. Deze kans wilden ze benutten om Koksijde als een echte fietsgemeente te profileren, alleen wisten ze nog niet hoe...


Daarbij wilden wij hen als solutions partner graag helpen! Tijdens de co-creatie opstart vertaalden we de noden en doelen in een helder plan. Dit binnen een realistische aanpak volgens budget en eigen profielen om zo tot een gepersonaliseerd resultaat te komen.

Een resultaat waar we samen trots op kunnen zijn.


Een crossmediale omkadering van het BK Veldrijden 2018 was hiervoor de beste optie.

Met enkele tips realiseerden we samen:Een originele herkenbare look and feel

Een creatief campagnebeeld, leuke affiches, toffe flyers en een duidelijke signalisatie werken altijd!


Daarnaast ontwikkelden we in samenspraak met de gemeente Koksijde ook een nieuwe format voor de pers, meer bepaald een online magazine. Het fungeerde als microsite en voorzag de journalisten van alle mogelijke informatie.Animatie als rode draadmatie

Een passende animatie bij de nieuwe look and feel van BK Veldrijden mocht niet ontbreken.

Zeker niet bij zo’n groot nationaal media-event dat elk jaar opnieuw live te volgen is via verschillende kanalen.This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Visibiliteit als boemerang

Via verschillende fysieke dragers was het BK niet meer uit het straatbeeld weg te slaan. Dit maakte het BK top of mind bij de consument. Na afloop van het event maakten we de fans ook nog gelukkig met mooie BK-souvenirs.

Personalisatie

Organisatie van een volledige communicatiecampagne.

Personalisatie

Personalisatie met een uniek campagnebeeld en leuke souvenirs.

Samen jouw project
op wieltjes laten lopen?

Vanden Broele Productions

Lieven Bauwensstraat 33, 8000 Brugge

info@vandenbroele.be