CASE

BK
Veldrijden 2018

Uitwerken van een campagnebeeld en
label voor het BK Veldrijden 2018 in Koksijde.

Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2018

De gemeente Koksijde deed aan actieve citymarketing door de rechten te kopen om het Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2018 te organiseren.


De strategische opzet van deze project was vooral om Koksijde mee als fietsgemeente te profileren dankzij een crossmediale omkadering van het BK Veldrijden 2018.

Look and feel

Eerst en vooral zorgden wij voor een originele look and feel: een creatief campagnebeeld, leuke affiches, toffe flyers en duidelijke signalisatie.

Daarnaast ontwikkelden we ook een nieuwe format voor de pers, meer bepaald een online magazine, dat ook als microsite fungeerde en de journalisten voorzag van alle mogelijke informatie.

Animatie

Het BK Veldrijden is een groot nationaal media-event dat elk jaar opnieuw live te volgen is via verschillende kanalen. Een passende animatie bij de look and feel van het BK Veldrijden kon dus zeker niet ontbreken.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Top of mind

Via verschillende fysieke dragers creeërden we allround visibiliteit in aanloop naar het BK en zorgden we na afloop van het event voor mooie BK-souvenirs.

Concept, design & copy

Vanden Broele Productions

Tools

Print - Video - Inrichting

Samen jouw project lanceren?

Vanden Broele Productions

Lieven Bauwensstraat 33, 8000 Brugge

Vanden Broele Productions

Lieven Bauwensstraat 33, 8000 Brugge

info@vandenbroele.be