CASE

FIDI

Samen ontwikkelden we een platform met als doel
het automatiseren van een een aantal processen en het
verzamelen van data in functie van de realisatie van hun jaarboek.

FIDI: organisatie van communicatie

FIDI is een overkoepelende organisatie van internationale verhuisbedrijven. De federatie wil graag op een eenvoudige manier transparante service bieden aan hun leden die instaan voor professionele verhuis en herlocatie, maar zat in de knoop met de tools en middelen die ze daarvoor ter beschikking hadden.


Dat moet je ons als solutions seeker geen twee keer vragen! We doen graag waar we goed in zijn: onze klanten ontlasten met innovatieve oplossingen op maat. Voor FIDI betekende dit concreet dat we naar een oplossing zochten die het efficiënt beheren en verzamelen van data mogelijk maakte. Samen hakten we de knoop door en ontwikkelden we een platform dat data verzamelt vanuit hun CRM systeem om het op een gestructureerde manier ter beschikking te stellen van hun leden.

Digitaal platform voor data-uitwisseling

In co-creatie creëerden we een digitaal platform waarop de leden zelf de data kunnen controleren, aanpassingen uitvoeren, en bijkomende data importeren, dit alles natuurlijk GDPR-conform. In die digitale omgeving kunnen ook advertenties worden gekocht, opgeladen en goedgekeurd en bovendien wordt extra info daar ook gecontroleerd.


De automatisering van deze taken heeft geleid tot een efficiëntere en doeltreffendere realisatie van hun jaarboek.Gedrukt jaarboek

Het ultieme doel en de uitkomst van het digitaal platform is het FIDI jaarboek

dat zowel in digitale als gedrukte vorm verschijnt.

Organisatie

Productontwikkeling van een nieuwe organisatie-tool.

Personalisatie

Gepersonaliseerd jaarboek, digitaal én gedrukt.

Samen jouw
communicatie-knoop ontwarren?

Vanden Broele Productions

Lieven Bauwensstraat 33, 8000 Brugge

info@vandenbroele.be