CASE

TMME

Voor deze gewaardeerde partner verzorgen wij internationale persdossiers en eventmateriaal én bieden we ondersteuning bij het updaten van de TMME-mediasite.

TMME als toonaangevend bedrijf

Toyota Motor Europe, gevestigd in Brussel en bemand door 2.700 mensen en meer dan 60 nationaliteiten, staat in voor de Europese marketing van Toyota- en Lexusvoertuigen, -onderdelen en -accessoires. Daarnaast beheert TMME ook de Europese R&D-, productie- en engineeringactiviteiten van Toyota.


Voor Toyota staat hoogstaande kwaliteit centraal in hun dagelijkse manier van werken. Niets is volledig perfect. Daarom streven ze voortdurend naar verbetering bij alle opdrachten en activiteiten. Dit basisprincipe voor hen heet "KAIZEN" en is dé leidraad bij hun streven naar de allerhoogste kwaliteit en bij het leveren van een ongeëvenaarde klanttevredenheid.

Mediasite

Voor de afdeling Product Communications zijn we al vele jaren een gewaardeerde partner bij de vele pan-Europese lanceringen van de Toyota- en Lexusvoertuigen, bijvoorbeeld ook tijdens verschillende internationale autosalons. Concreet bieden we vakkundige ondersteuning bij het updaten van de TMME-mediasite.

Presskitts en eventmateriaal

We staan ook in voor de realisatie van de internationale persdossiers en divers eventmateriaal. Kwaliteit, flexibiliteit en ontzorging zijn de sleutelwoorden die onze succesvolle samenwerking met TMME perfect omschrijven.

Concept, design & copy

Vanden Broele Productions

Tools

Print - Mediasite - Event support

Samen jouw project lanceren?

Vanden Broele Productions

Lieven Bauwensstraat 33, 8000 Brugge

Vanden Broele Productions

Lieven Bauwensstraat 33, 8000 Brugge