CASE

Zefier

Heldere communicatie georganiseerd in een innovatief en gebruiksvriendelijk digitaal jaarverslag.2018: het jaar van Zefier

Op 1 april 2018 werd energieonderneming Finilek omgedoopt tot Zefier. Zo waaide er opnieuw een frisse wind binnen het bedrijf. Een frisse look en feel die ze ook voor hun communicatie wilden bekomen. Zefier vroeg ons om hen daarbij te helpen.Helder, overzichtelijk en easy to use

Een helder jaarverslag dient als een visitekaartje of portfolio van een organisatie. Het is dé ideale drager om successen, valkuilen en toekomstperspectieven te delen. Daarom vertrouwde Zefier ons als solutions partner de missie toe om hun grote hoeveelheid content duidelijk te ordenen en visualiseren. Samen besloten we het format van hun oude verslag een stevige facelift te geven via een online magazine dat zowel op desktop als mobiel eenvoudig te gebruiken is. Helder, overzichtelijk en easy to use. Bovendien is het magazine gemakkelijk aan te passen waardoor de cijfers altijd up-to-date blijven.

“Een aantrekkelijk jaarverslag was heel belangrijk voor ons. We zijn zeer te spreken over de samenwerking en het resultaat.”

Philippe Rossie - Secretaris Zefier

Een gloednieuwe look

Het oude jaarverslag onderging een verjongingskuur met animaties bij teksten en afbeeldingen en zo kwam het online jaarverslag helemaal tot leven. Met een brede waaier aan foto’s en infographics kan Zefier haar resultaten en partners voortaan nóg overzichtelijker weergeven.

Organisatie

De organisatie via een online magazine

bracht het jaarverslag tot leven.

Personalisatie

Gepersonaliseerd jaarverslag met een gloednieuwe look.

Samen jouw project lanceren?

Vanden Broele Productions

Lieven Bauwensstraat 33, 8000 Brugge

https://productions.vandenbroele.be/